niiice.blogg.se

Du har hamnat på Linneas blogg! En 32 åring två barns mamma till Oscar, 3 år och Ingrid 1,5 år. Gift med mannen i mitt liv, Patrik sedan 2009. Hos mig får du ta del av min vardag men också att jag är återförsäljare till NIIICE Jewellery. Kontakta mig gärna för mer information. Välkomna hit!

Tråkig start

Publicerad 2013-11-25 11:47:00 i Ingrid,

 
 
Jag som tänkt att denna advent vecka skulle kickas igång med en lättnad då div värk och svullnad i munnen sakta börjar gå ner men icke istället fick Lill Fia feber igår och även en ordentlig feber topp i natt på 40,4 vilket tyder på att henens njurar spökar. Vår dotter är född med reflux på sina samt att många kraftiga njurbäckeninflammationer har gett henne skador på sina njurar mest omfattande på den högra! Ja det är en lååååång historia som aldrig tycks ta slut! Min ny starts känsla inför vecka och ledig måndag känns långt borta!! Jag och Ingrid är på sjukhuset för div provtagning och nu inväntar vi svar snart.
 
 
 
 
Jag längtar redan hem fast vi bara varit här några timmar som mest har vi stannar en vecka! Men jag är hoppfull och hoppas på att vi är hemma till ikväll och kan börja rota lite i jul lådorna!
 
hoppas hoppas...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela