niiice.blogg.se

Du har hamnat på Linneas blogg! En 32 åring två barns mamma till Oscar, 3 år och Ingrid 1,5 år. Gift med mannen i mitt liv, Patrik sedan 2009. Hos mig får du ta del av min vardag men också att jag är återförsäljare till NIIICE Jewellery. Kontakta mig gärna för mer information. Välkomna hit!

Luciamorgon

Publicerad 2013-12-13 12:49:00 i Allmänt,

Barnen har gått på jullov från dagis och firade si. Första dag hemma med att klä granen, utklädda till små tomtar 💖 granen köptes för två dagar sedan men har stått på vinden för att så sakta som möjligt komma in i varmare och varmare förvaring! Men nu står den ny sågad i foten, med massa vatten och fint pyntad av barnen!
 
En riktigt mysig och härlig morgon! Så skönt att bara vara hemma tillsammans! 
Jag har pysslat vidare med matlagning inför julfesterna men nu slagit mig ner i soffan med Oscar vi ska kika lite på film medans Ingrid sover middag!

Kvälls matlagning

Publicerad 2013-12-12 21:55:37 i Allmänt,

Ikväll när barnen somnat jobbar jag vidare i köket med helgens festen.
ikväll gör jag en paj med grönkål, ädelost och mandel! Vill ni kanske ha receptet?
 
Det doftar ljuvligt från min ugn!
 
 
Kanske inte dom bästa bilderna men jag är upptagen i köket och tar kort med mobilen!
 
hoppas ni har en fin Torsdag kväll imorgon är det  lucia morgon!

Julstök

Publicerad 2013-12-12 18:33:40 i Allmänt,

Här grejas det för fullt inför en helg fylld med jul fester här hemma! På lördag kommer familjen/släkten och på söndag div arbetskamrater och vänner! 
Det vankas Janssons frestelse,julskinka (gjort den helt själv i år), paj med ädelost och grönkål toppad med hackade nötter, grönkåls sallad samt starka goda ostar!
Även saffrans kaka samt lite blandad choklad ska här bjudas på!
 
Känna som man stökar mer i köket desto större barnen blir, var ska det sluta :)
ska strax ta mig an pajen!
 

Polkagrisar

Publicerad 2013-12-11 20:01:00 i Recept och bakning,

Idag har jag både gjort tryffel med krossade polkagrisar i, samt gjort en skinka i ugnen som faktiskt legat därinne halva dagen på 100 grader omsluten i folie! Hoppas och tror den blev perfekt! Det lilla jag hunnit smaka av den kändes jag nöjd med!
 
Det som tog tid var att krossa polkagrisar 
 
Nu strax sover två trötta barn nästn jag med men hoppas jag piggar på mig och får lite 
mer gjort ikväll hade trots allt varit bra!

Lucka 11

Publicerad 2013-12-10 23:07:46 i Allmänt,

Bakom lucka 11 gömmer sig en dubbelt armband i enkelt läder som är i svart! Perfekt julklapp till en make, bror el kanske pappa.

 

Dela på din blogg att du deltar i min julkalender där du har möjlighet att få vinna och bära ett smycke från NIIICE Jewellery i vinter!
Motivera varför just du ska vinna!

Lycka till!

Önskan

Publicerad 2013-12-09 12:35:11 i Mitt liv som mamma,

Kan ni förlåta en trött tvåbarns mamma som fick besök av vinterkräksjukan och helt missade att julkalendern vill ha ett godkännande av mig för att uppdatera sig!
Jag gör helt enkelt så att jag drar två vinnare av dagens lucka!

Sjukstuga

Publicerad 2013-12-07 18:02:06 i Allmänt,

Här har vi haft en liten sväng av sjukdom men jag hoppas inte det blir värre även om jag valt att Vabba i natt då egentligen både jag och Patrik skulle jobbat!
Vi har roat oss hemma sådär halv sega och mest gått runt i mjukis kläder men haft det lugnt och skönt!
Kört stora tågbanan, byggt duplo, läst böcker och nu kör vi små bilar samt ställer dom i kö, mycket poppis just nu!
 
Även om kön nu är borta! ;)
 
Barnen är förresten väldigt förtjusta i sin mini gran i sitt lekrum!
 
nu ska vi slöa vidare med Bolibompa 

Min lediga fredag

Publicerad 2013-12-06 22:54:45 i Allmänt,

Denna lediga fredag inleddes med en ganska bra sovmorgon med man och barn, att vakna 7:30 är en bra morgon enligt mig och tillhör nog den vanliga morgon tiden just nu. Det här med morgontid är något som hela tiden kan ändras fort med små barn precis som man tror dom fått en vana så kommer en utveckling period, en tand, ett spöke, en förkylning el något annat som rubbar precis allt! 
 
Nåväl jag spenderad några timmar i min ensamhet på Frölunda Torg, åt lunch och läste Metro på Espresso House, shoppade lite nytt och fick sedan en efterlängtad ansiktsbehandling! Kände mig på sätt och vis som en ny mamma när jag gick från behandlingen 1,5 timme senare!
Hemma flöt eftermiddagen på med allt från lussebulls fika till disco och fredags mys!
 
Blev förresten klar med en överraskning till lärarna på förskolan på måndag dom ska ha möte har jag hört mig för och fått fram och jag har fyllt en liten korg med div gott som en julklapp till dom från barnen! Tänkte baka min favorit saffrans kaka också hoppas och tror det kommer bli uppskattat!
 
Nu ska jag stänga trötta ögon

Lucka 6

Publicerad 2013-12-06 21:29:10 i Allmänt,

Ringarna tycks vara populära så vi tar en till denna gången en röd i vuxen storlek!

Bakom lucka nr 6 gömmer sig en ring i röda kristaller med elastiskt band perfekt till julfesten!

 

Dela på din blogg att du deltar i min julkalender där du har möjlighet att få vinna och bära ett smycke från NIIICE Jewellery i vinter!
Motivera varför just du ska vinna!

Lycka till!

Storm kväll

Publicerad 2013-12-05 23:17:00 i Allmänt,

Vilken mysig kväll det blev helt plötsligt, i TV soffan dagen till ära, jag är ingen TV tittare men ser gärna en bra film. Men ikväll som sagt passade TV perfekt, uppdragna knän, mys kläder, lite smått och gott, premiär för Jul med Ernst och så storm utanför! Hög mys faktor!! 
 
Men nu är jag så trött så trött! Fredagen väntar på oss, det blir gymmet och en ansikts behandling känns som en bra start på helgen som dock innebär en del jobb för båda och barn som ska vara med sin farmor och farfar!
Här kommer två vinnare förresten,
Lucka nr 2 den lilla vita ringen i kristall
grattis Camilla W,
Min lilla tös som blir fyra snart 
älskar fina smycken, såklart 
Ger gärna henne denna vackra ring 
hon skulle bli så glad och springa omkring ♥
 
Lucka nr 3. Det vita armbandet i läder grattis Annika 

varför ska jag ska vinna 
Trötta öron och ögon som hänger 
Koka gröt med ungar som klänger 
Mannen i soffan och tvätt i maskin 
Dammsugarn framme och odiskat porslin
Visst är livet härlig för stora och små 
Även en mamma behöver skämmas bor

maila mig adress uppgifter :)
 
Nu önskar jag er god natt
 
 

Pepparkakshus

Publicerad 2013-12-05 18:10:41 i Allmänt,

När vi va i Tyskland och barnen bodde hos mormor hade dom gjort pepparkakshus det gjorde liksom det sista i vårt pyntade hem!
så så fint blev det 
 
 
Jag piggapå de på mig efter lunch och har städat hemmet satt upp lite mer julpynt, hämtat glada och nöjda barn på förskolan, byggt och kört tågbanan, ätit mellis och gjort kyckling lasagne till middag!
nu myser vi i soffan med clementiner och Bolibompa!
 
 
 
 
 

Lucka 5

Publicerad 2013-12-05 17:55:16 i Allmänt,

Bakom lucka 5 gömmer sig finaste smycket i silke, så användbart och stil rent, armband el fotlänk eller kanske på något annat sätt jag inte kommit på än!

Dom finns i svart, rosa, grått el blått! Vinnaren bestämmer färg!

 

Dela på din blogg att du deltar i min julkalender där du har möjlighet att få vinna och bära ett smycke från NIIICE Jewellery i vinter!
Motivera varför just du ska vinna!

Lycka till!

Torsdag

Publicerad 2013-12-05 10:26:35 i Allmänt,

 
 
Men oj får be om ursäkt uppräckte i natt när jag kom hem från fest och julbord med jobbet att mitt inlägg och lucka nr 4 ej uppdaterat sig men jag lovar att dagens lucka får bli desto finare när det blev så fel!
 
Jag är sååå trött idag och har en svag huvudväg som inte ger med sig men eftersom kvällen med kollegorna va så trevlig va det värt det :)
 
 
 
 
 
Även tomten kom ;)
 
Med super fina lakan samt ert doft ljus!
Mätta och nöjd bestämde jag och några Goa kollegor oss för att gå vidare och ja nu ligger jag framför Nyhetsmorgon och borde göra så mycket men orken finns inte riktigt 

Vilken natt

Publicerad 2013-12-04 07:13:00 i Bara Jag,

Det verker i ögonen efter nattens jobb, visste att den skulle bli tuff ibland när man sovit dåligt innan man ska gå till jobbet och man inte haft möjlighet att vila på dagen ja då är det tufft!
 
Men nu är det onsdag och jag ska snart sova några timmar innan min fullspäckade dag drar igång, kl 14 ska jag infinna mig på svägerskans jobb och visa och sälja smycken! Kommer bli populärt och perfekt tillfälle att köpa julklappar!
Ska fota så jag kan visa allt fint!
 
Vid 5 ikväll är det dax att svira om och bege sig på julfest med jobbet, himla trevligt och efterlängtat och ska bli super roligt att träffa gamla och nya kollegor! 
 
Önskar er en fin onsdag så länge!
 

Lucka 3

Publicerad 2013-12-03 17:24:00 i Allmänt,

 

Bakom lucka 3 gömmer sig etr armband i vitt läder, super fint och blir bara mjukare och mer följsamt desto mer man använder det! Ganska litet i omfång och passar en relativt smal handled!

 

Dela på din blogg att du deltar i min julkalender där du har möjlighet att få vinna och bära ett smycke från NIIICE Jewellery i vinter!
Motivera varför just du ska vinna!

Lycka till!

Hemma

Publicerad 2013-12-03 17:12:52 i Allmänt,

 
 
Idag på morgonen kom jag och maken hem från jul markad i Kiel! Barnfrià två nätter typ aldrig hänt förut haft så mysigt och trevligt!
Shoppat, ätit och druckit gott, hållt handen och pratat färdig hela meningar :)
 
Väl hemma va det fullt upp med att städa, packa upp, hinna med utvecklings samtal för Oscar och handlat! Patrik har gått till jobbet barnen och jag har lekt på eftermiddagen och käkat köttfärsås och spagetti! Ikväll väntar en natts jobb på mig!
 
Tack alla ni som deltar i min julkalender hoppas ni gillar den!

Lucka 2

Publicerad 2013-12-02 16:32:12 i Allmänt,

Bakom lucka 2 gömmer sig en barnring i vitt av kristaller på elastisk tråd!

 

 

Dela på din blogg att du deltar i min julkalender där du har möjlighet att få vinna och bära ett smycke från NIIICE Jewellery i vinter!
Motivera varför just du ska vinna!

Lycka till!

Julkalender lucka 1

Publicerad 2013-12-01 13:51:25 i Allmänt,

Bakom lucka 1 gömmer sig ett tungt och läckert armband i mörk blåsvart Murano glas! Perfekt till vinter festen! Nypris 249:-

 
 

Dela på din blogg att du deltar i min julkalender där du har möjlighet att få vinna och bära ett smycke från NIIICE Jewellery i vinter!
Motivera varför just du ska vinna!

Lycka till!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela