niiice.blogg.se

Du har hamnat på Linneas blogg! En 32 åring två barns mamma till Oscar, 3 år och Ingrid 1,5 år. Gift med mannen i mitt liv, Patrik sedan 2009. Hos mig får du ta del av min vardag men också att jag är återförsäljare till NIIICE Jewellery. Kontakta mig gärna för mer information. Välkomna hit!

Shopping och julfest

Publicerad 2013-11-30 22:55:06 i Allmänt,

Vilken fin och mysig ledig dag vi haft tillsammans!
Förmiddagen spenderade jag faktiskt själv efter morgonmys med hela familjen åkte jag för att få några egna timmar i affärer! Fick handlat en hel del och kände mig nöjd vid lunch tid!
 
Väl hemma åt vi lunch risgrynsgröt och skinksmörgås! Premiär för julmat och det smakade så gott!
 
På eftermiddagen åkte jag och Oscar till förskolan där det bjöds på julfest! Fult ös med lekar, pyssel och julfika!! 
 
Väl hemma trötta men nöjda och glada lagade vi mat tillsammans, drack ett glas vin och bara njöt av att vara tillsammans!!
 
imorgon är det dax för julkalender för dom små men även här inna! 
 
Vad har ni för julkalender till era små?

Fredagen som försvann

Publicerad 2013-11-29 22:46:10 i Allmänt,

 
 
Efter en natts jobb väntade en feber varm och fortfarande sjuk Lill Fia på mig! Men tack och lov är hon mycket piggare och på eftermiddagen blev hon faktiskt feberfri och har sakta börjat äta lite mer än välling, vatten och festis!! Känns underbart! 
Jag själv har gått runt i slow motion som man blir efter två dygn vaken! Tach och lov somnade vi gott efter lunch och sov tre timmar tillsammans!! Det gjorde både mig och Ingrid såå gott!
 
Patrik och Oscar åkte på kalas en stund på eftermiddagen/kvällen vi tjejer fortsatte mysa på hemma och advents pynta!
Imorgon ska jag försöka få fotat lite här hemma nu måste jag verkligen sova ögonen går i kors!
Vill bara tipsa er om detta ljuvligt doftande ljus, köpte på mig några olika och detta är just nu favoriten!
 
Sov så gott hoppas ni haft en fin fredags kväll!
 
 
 
 

Finaste barnringen

Publicerad 2013-11-29 08:08:00 i Smycken/NIIICE,

Finns i rosa eller vitt i kristall på elastisk tråd som passar från tre år! Så fin och uppskattad av alla små prinsessor! 59 kronor inklusive frakt och present ask!
 
 
 
 

Julklappar

Publicerad 2013-11-28 23:07:00 i Allmänt,

Ni glömmer inte att ni kan köpa fina och unika julklappar genom mig från NIIICE Jewellery! Såväl barn smycken som för tjejer och killar i alla åldrar. Halsband, ringar, örhängen osv! Pärlor, silver, guld, ädelstenar samt muranoglas! Roligt att fortfarande kunna köpa något som inte alla andra har och som känns unikt! 
Jag levererar omgående och allt i en super fin och lyxig jul och vinter påse! 
Present påsen gör sig underbart stående under granen!
 
Maila mig på [email protected]
 
 

Advents pynt

Publicerad 2013-11-27 22:58:49 i Allmänt,

Efter som jag har en sjuk men dock något friskare Lill Fia som mest sover och en storebror som gärna ville gå till förskolan några timmar har jag röjt runt här hemma och börjat så smått att pynta hemmer för advent och jul!
Insett att jag som ville att julen här hemma skulle gå i vitt behöver åka och inhandla lite nytt! Det får dock läggas på helgen då Ingrid givetvis absolut inte ska hänga i affärer just nu!
När familjen väl va samlad gjorde vi pizzor, det va en sån dag då en pizza va nödvändig även om jag annars gärna föredrar att äta myfler lite kolhydrater särskilt bestående av vitt mjöl men förbud gör ingen lycklig och pizza är gott! 
 
Ser er att klockan redan är för mycket dax att sova imorgon ska jag fota en del nya smycken och present påsar som kommit!
 
Sov gott
 

Julkalender jobb

Publicerad 2013-11-26 10:45:00 i Smycken/NIIICE,

Jag Har nog börjar få kläm på min jul kalender som jag tänker mig ha här inne! 
Men nu måste jag försöka hinna ragga mer läsare som kan vara med och tävla!!
Kämpar vidare med det men tror att det ger sig!

Tråkig start

Publicerad 2013-11-25 11:47:00 i Ingrid,

 
 
Jag som tänkt att denna advent vecka skulle kickas igång med en lättnad då div värk och svullnad i munnen sakta börjar gå ner men icke istället fick Lill Fia feber igår och även en ordentlig feber topp i natt på 40,4 vilket tyder på att henens njurar spökar. Vår dotter är född med reflux på sina samt att många kraftiga njurbäckeninflammationer har gett henne skador på sina njurar mest omfattande på den högra! Ja det är en lååååång historia som aldrig tycks ta slut! Min ny starts känsla inför vecka och ledig måndag känns långt borta!! Jag och Ingrid är på sjukhuset för div provtagning och nu inväntar vi svar snart.
 
 
 
 
Jag längtar redan hem fast vi bara varit här några timmar som mest har vi stannar en vecka! Men jag är hoppfull och hoppas på att vi är hemma till ikväll och kan börja rota lite i jul lådorna!
 
hoppas hoppas...

Julpyssel

Publicerad 2013-11-24 16:57:00 i Allmänt,

 
Under dagen har jag och min prins varit på jul pyssel med mormor! En riktigt mysig eftermiddag med hög mys faktor och  julstämning! 
Jag är så stolt över min älsklig som lyckades sitta så fint och stilla och pyssla nästan 2,5 timme med en fika pause!!
 
 
 
Nu kokar en god gryta här hemma och snart är det dax för middag, fläskfilégryta med paprika, bacon, lök och annat smått och gott serveras med ris!
ikväll är sista avsnitted av bron nästan lite sorgligt det är ju så bra!
 

God morgon söndag

Publicerad 2013-11-24 07:53:00 i Allmänt,

 
 
Det hör inte till vanligheten men idag denna söndag morgon är hela familjen samlad framför frukost bordet!
Jul pyssel på hantverks bageriet väntar för mig och Oscar Lite senare idag!
 
 
 
 

Sjuk

Publicerad 2013-11-23 19:22:00 i Allmänt,

Jag flyttade ner ambitions kraven i natt och såg mig som besegrad av min tand operation, hur galet och konstigt det än låter! Jag brukar väl aldrig vara sjuk! Men denna gång är jag besegrad, känner mig sjuk och helt vissen i precis hela kroppen, har värk till tusen plus ett jätte blå märke på kinden med tillhörande svullnad.
så istället för jobb har bäddat ner mig i soffan med varma smörgåsar och hoppas att det snart går åt rätt håll!
 
önskar er en fin lördag kväll!

Fredag

Publicerad 2013-11-22 19:33:29 i Allmänt,

Fredags myset är avklarat och i sängen ligger nu två nöjda och ny badade barn! Dagen idag bjöd på studiedag från dagis så Oscar spenderade dagen med mamma/mormor och jag och Ingrid har myst hemma, promenerat och tagit det lugnt! Perfekt att vara hemma själv med henne då en lång jobb helg väntar på mig! Då kan jag sova middag med Lill Fia för att fylla på sömn kontot inför 3 jobb nätter!
 
Igår bakade vi peppar kakor här hemma och helt plötsligt så luktar det jul och man börjar längta till första advent!
Jag har fuskat lite och redan bytt gardiner i köket mycket för att denna helgen helt går bort då jag jobbar samt att nästa helg redan känns fullbokad!
 
Önskar er alla glada och ledig en fin fredag kväll!!

Jul kalender

Publicerad 2013-11-20 19:48:00 i Allmänt,

Jag är sugen på att testa ha en julkalender med smycken ifrån NIIICE jewellery här med 24 luckor där det döljer sig ett fint smycke bakom varje lucka! Det är värt ett försök och jag tror det skulle vara roligt och uppskattat!
 
Ska fundera och kika runt lite hur man kaj lägg upp det och hur man ska göra! 
 
Tror det kan bli riktigt bra!
 
kanske lucka ett skulle bestå av just dessa skönheter!
 
ny pris 249:-
 
 
 
 
 
 
 

Frånvaro

Publicerad 2013-11-19 22:36:50 i Bara Jag,

Min frånvaro beror på att jag ingår opererade bort en visdomstand med riktigt tråkiga biverkningar! Känner mig minst sakt mörbultad och ja jag har ont men är ändå nöjd att den äntligen är ute! Bara svullnaden ville lägga sig också som är enorm samt att hela kinden sakta men säkert börjar bli blå! 
Nåväl jag orkade visa mig en stund på dagens föreläsningar i skolan men gav upp efter halva dagen behövde bara lägga mig och "slicka min sår" och vila! Nya tag imorgon och roligare läsning Hoppas jag!
 

Lördag

Publicerad 2013-11-16 11:21:00 i Mitt liv som mamma,

 
Denna gråa lördag har vi spenderat inne med pyssel, mys och go fika!

Gjorde en sagolik god rulltårta med grädde och Tutti frutti strössel ovanpå! Barnen mumsade på!! Den kanske inte gjorde sig på bild men det passade fin fint i magen!!

 

Med lite hjälp har vi fått ihop två önskelistor som ska lämnas till tomten på Liseberg imorgon! 

 

 

Jobb nätter

Publicerad 2013-11-14 23:14:36 i Allmänt,

Jag är mitt i mina jobb nätter för denna veckan därav frånvaron, men som tur är bjuder bara denna veckan på två nätter med jobb så imorgon ska jag inte sova för länge utan försöka hinna lite mer!
Fredag imorgon och allt va det innebär!
Jag ser fram emot en fin helg med barnen medan maken tyvärr jobbar! Men fredag kväll är vi tillsammans allihopa och planen är att bjuda på massa fredags mys!!

Behöver få fatt i leksaks kataloger imorgon tanken är att vi ska klipp och klistra en önskelista i helgen! Att bläddra runt och få önska sig leksaker av tomten! Det minns jag själv hur roligt det va som liten!
Jag behöver även jobba vidare på barnens advents kalender! Bara Oscar som har en från förra året då Ingrid va för liten men i år så blir det 48 små paket!

Hoppas ni får sova gott!

Jag klurar lite

Publicerad 2013-11-12 23:16:07 i Smycken/NIIICE,

På vilken färg på bakgrund jag ska välja när jag ska fota såväl guld, pärlor samt silver smycken? Undrar vad som blir bästa? Så dom kommer till sin rätt så att säga? En sak att dom framför sig i handen en helt annan att få dom att se lika underbara ut på bild!

Återkommer med detta imorgon!

Dagen har jag för övrigt förgyllt med skola och redovisningar känner mig grymt nöjd och stolt över att jag tillsammans med jobb, två små barn och ett hem lyckas fullfölja just skolan!

God natt till er!

Helgen so far!

Publicerad 2013-11-10 00:38:53 i Allmänt,

Denna helgen betyder jobb för mig, snart färdig med mina tre jobb nätter och lite ledighet väntar, om man nu någonsin är ledig när man har två små barn och pluggar på halvtid vid sidan om jobbet? Men jag trivs och känner mig välsignad som får möjligheten att få läsa på arbetstid!
 
En ny beställning smycken är lagd med fokus på guld, vinter och jul! Inom en snar framtid kommer många fina nyheter hem! Ni ska givetvis få ta del av allt! Tills dess bjuder jag på två personliga guld favoriter!
 
 
 
 

Vinter inspiration

Publicerad 2013-11-06 22:50:44 i Allmänt,

 
Vintern 2013 bjuder NIIICE jewellery på många nya läckra smycken för alla smaker!!
Nästan lite svårt att välja om man nu måste göra det! 

Återförsäljare av NIIICE Jewellery

Publicerad 2013-11-05 19:50:00 i Smycken/NIIICE,

Niiice Jewellery är smyckesföretaget som profilerat sig på produkter som grundar sig på en stilren skandinavisk profil. Företaget har sin bas i Hong Kong, där också tillverkningen sker. Niiice Jewellery tillverkar handgjorda smycken av mycket hög kvalitet. Eftersom de inte använder några mellanhänder så kan Niiice Jewellery erbjuda mycket fördelaktiga priser. Några av de material som Niiice Jewllery använder sig av är silver, halvädelstenar och sötvattenpärlor. Det är svårt att inte älska smycken från Niiice Jewellery. Smycken från NIIICE jewellery är lätta att kombinera tillsammans för att hitta sin personliga prägel!

Försäljning både genom Partyn samt direkt till kund, jag kommer även ha olika tävlingar så småningom!!

Imorgon ska ni få njuta av bilder!!

Två små godingar

Publicerad 2013-11-04 10:21:00 i Allmänt,

 
Korten som togs på dagis för en tid sedan kom i veckan, fällde nästan en liten tår av lycka! Svårt att förstå fortfarande ibland att jag har fått privilegiet att vara mamma till denna små underbara barn!!
Jag älskar dom så gränslöst, galet, otroligt mycket!

Måndag

Publicerad 2013-11-04 04:12:29 i Allmänt,

Har grejat och fixat en del och datorn har lyckats haverera men jag har beslutat att fullfölja min ide med bloggen så nu kör vi! Det ska funka och jag kommer och ska ta mig tid!

Som sagt trivs att skriva så förutsättningarna finns!

Ny vecka snart och måndag morgon! Jag kikar in såhär från jobbet mitt i natten!

Hoppas ni sover gott!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela